Met het eindejaar in zicht, delen we graag enkele cadeau tips voor hond en baasje.

De feestdagen zijn in aantocht ​

De eindejaarsfeesten staan voor de deur en er is niets mooier dan deze tijd van het jaar delen met onze geliefde huisdieren. Het is het seizoen van liefde, warmte en genegenheid, en laten we eerlijk zijn, honden maken het gewoon nog specialer. Daarom willen we deze feestdagen extra betoverend maken voor onze trouwe viervoeters. Om je te inspireren, hebben we een lijst samengesteld met cadeautips die niet alleen de harten van honden, maar ook die van hun eigenaars zullen verwarmen.

1. Lekkere traktaties​

Deze feestdagen draaien om samen genieten van heerlijk eten, en dat geldt zeker ook voor onze harige vrienden. Trakteer je hond op smakelijke lekkernijen die speciaal zijn gemaakt voor de feestdagen. Denk aan feestelijke beentjesknapperige snacks en dierlijke traktaties. De glinstering in hun ogen als ze deze traktaties proeven, zal je hart verwarmen. Ons merk HABA’s is ideaal voor zo’n cadeau.

2. Knuffelbare speeltjes​

Tijdens de feestdagen draait alles om samenzijn, en knuffelbare speeltjes kunnen een gevoel van comfort en vreugde brengen in het leven van je hond. Kies zachte knuffelbeesten, misschien zelfs met een vleugje kerstmagie, die je hond gezelschap kunnen houden terwijl jullie bij de open haard zitten. Het beeld van je harige metgezel die met hun nieuwe knuffel speelt, zal je hart verwarmen. Onze Jack and Vanilla Barnyard collectie is ideaal hiervoor

3. Comfortabele bedden

Het eindejaar kan behoorlijk koud zijn, en een comfortabel bed is precies wat je hond nodig heeft om zich lekker te nestelen terwijl de sneeuw buiten valt. Investeer in een pluche hondenbed of een warme deken waarin je hond zich kan omrollen voor een welverdiende rust. Je zult versteld staan van de dankbare blik in hun ogen wanneer ze in hun comfortabele hoekje kruipen. Bij Jack and Vanilla hebben we een grote collectie aan bedden

4. Stijlvolle halsbanden en harnassen

Niets geeft je hond een gevoel van elegantie en feestelijkheid zoals een stijlvolle halsband of harnas. Tijdens de winterwandelingen kunnen deze accessoires niet alleen een statement maken, maar ook extra warmte bieden. Denk aan halsbanden met fonkelende kralen of harnassen in feestelijke kleuren. Het beeld van je hond, trotserend door de sneeuw met een stijlvolle halsband, zal je hart verwarmen.

Onze Jack and Vanilla Expedition lijn is ideaal voor je winterwandelingen.

Dit eindejaar draait alles om de liefde en samenzijn, en wat is een betere manier om dit te vieren dan door onze geliefde honden te verwennen? Met smakelijke traktaties, knuffelbare speeltjes, comfortabele bedden en stijlvolle halsbanden, zullen deze cadeaus niet alleen de harten van onze huisdieren verwarmen, maar ook die van ons. Dus maak je klaar om het seizoen van vreugde en genegenheid te delen met je trouwe metgezel. En wanneer je je hond ziet genieten van zijn cadeaus, zal je hart overstromen van liefde en dankbaarheid voor de magie van deze vakantie.

Ontdek de nieuwe webshop!

Je kan nu het hele Petsolutions gamma bekijken en onmiddelijk bestellen voor je winkel in onze gloednieuwe webshop. Ontdek het nu!

Volg ons op TikTok

We zijn nu actief op TikTok, volg onze producten @JackAndVanilla en @Dynapet.

Events

Kom onze stand bezoeken op een van de volgende evenementen en maak kennis met ons ruime assortiment aan honden- en kattenaccessoires & snacks.

Anido

25/02 – 26/02

Bezoek onze stand op Anido op 25 en 26 februari 2024 en ontdek de laatste producten in ons gamma

In de kijker

We zetten elke maand enkele honden-en kattenrassen in de spotlights. Zo weet je beter welke producten bij hen passen. 

Duitse herder

De loyaal beschermende vriend

De Duitse herder, met zijn indrukwekkende verschijning en onwankelbare loyaliteit, is een hond die diep in de harten van velen gegrift staat. Deze majestueuze viervoeter staat bekend om zijn toewijding aan zijn familie en zijn veelzijdige vermogens, waardoor hij een geliefde metgezel is.

 

Kenmerken

Beschermend en loyaal: Duitse Herders zijn van nature beschermend, en deze eigenschap gaat hand in hand met hun loyaliteit aan hun eigenaar. Ze zijn bereid om tot het uiterste te gaan om hun geliefden te beschermen.

 

Intelligent en werkzaam: Deze slimme honden zijn niet alleen gemakkelijk te trainen, maar ze gedijen ook op uitdagingen. Ze worden vaak ingezet als werkhonden in verschillende domeinen, waaronder politie- en reddingswerk.

 

Actief en aanhankelijk: Duitse Herders houden van fysieke activiteit en zijn altijd klaar voor avonturen. Maar bovenal koesteren ze de quality time met hun familie en genieten ze van knuffels en genegenheid.

 

Waakzaam en vetrouwbaar: Als waakhonden zijn Duitse Herders alert en betrouwbaar. Ze fungeren als een schild voor hun thuis en gezin en zijn altijd waakzaam.

 

Duitse herders zijn de ideale metgezellen voor gezinnen die een toegewijde en veelzijdige hond zoeken. Hun trouwe aard, gecombineerd met hun indrukwekkende intelligentie, maakt hen een onmisbaar deel van elke huishouden dat op zoek is naar een loyale vriend en beschermer.

Scottish Fold

Het liefdevolle schootkatje

 

De Scottish Fold, met zijn unieke verschijning en aanhankelijke aard, is een van de meest charmante kattenrassen ter wereld. Deze schattige kat staat bekend om zijn bijzondere oren en zijn knuffelbare karakter, waardoor hij snel de harten van velen verovert.

 

Kenmerken:

Schattig en knuffelbaar: Scottish Folds zijn buitengewoon schattig, met hun naar voren geklapte oren en grote ronde ogen. Ze gedijen in menselijk gezelschap en genieten van knuffels en aandacht.

 

Zacht en speels: Ondanks hun rustige voorkomen zijn Scottish Folds speels en houden ze van interactieve speeltjes en spelletjes. Ze blijven jong van geest en genieten van speelse momenten.

 

Vriendelijk en sociaal: Deze katten zijn van nature vriendelijk en sociaal. Ze houden ervan om deel uit te maken van het gezinsleven en voelen zich vaak het meest op hun gemak als ze op schoot zitten.

 

Rustig en aanpasbaar: Scottish Folds hebben een rustig karakter en passen zich gemakkelijk aan verschillende leefomstandigheden aan. Ze zijn geweldige metgezellen voor zowel gezinnen als individuen.

 

Scottish Folds zijn de perfecte metgezellen voor iedereen die op zoek is naar een knuffelige en liefdevolle kat. Hun unieke uiterlijk en zachte karakter maken hen tot een geliefd onderdeel van elk huishouden dat warmte, genegenheid en speelse momenten waardeert.

Katten en hun zelfreiniging

Katten, die in de wereld van huisdieren een speciaal plekje innemen, zijn niet alleen meesterlijke jagers, maar ook ongelooflijke zelfverzorgers. Ze hebben een tong die als een natuurlijke borstel fungeert, waardoor ze zichzelf grondig kunnen reinigen. Deze dagelijkse verzorging is niet alleen een teken van hun trots en onafhankelijkheid, maar ook een manier om hun band met ons te versterken.

Wanneer een kat zichzelf likt in jouw aanwezigheid, beschouwt ze je als een deel van haar ‘familie’, en dit is een teken van genegenheid en vertrouwen. De zorg waarmee katten zichzelf verzorgen, herinnert ons eraan dat deze knuffelige huisgenoten niet alleen schattig zijn, maar ook een diepgaande emotionele connectie met ons hebben.

Honden zijn onze oudste metgezellen

Honden, onze trouwe viervoeters, hebben een buitengewoon diepe en betekenisvolle band met mensen ontwikkeld gedurende duizenden jaren van samenleven. Dit maakt hen tot meer dan alleen huisdieren; ze zijn vrienden en metgezellen die door de geschiedenis heen aan onze zijde hebben gestaan.

Van de jachtvelden tot aan onze schoot, van beschermers tot speelkameraadjes, honden hebben zich altijd aangepast aan de behoeften en verlangens van de mens. Hun eeuwenoude loyaliteit en genegenheid maken hen tot onvervangbare metgezellen in ons leven.