Welkom bij Gigwi – waar we geloven in het creëren van plezierige momenten voor jou en je kat. Onze diverse collecties bieden een scala aan kattenspeelgoed dat ontworpen is om het natuurlijke speelinstinct van je kat te stimuleren en haar actief en bezig te houden.

Eco Line

De Eco Line van Gigwi bevat duurzame en milieuvriendelijke speeltjes zoals de Catch & Scratch Plush/Wood met catnip en Rattle Wood, die perfect zijn voor het stimuleren van het natuurlijke speelgedrag van je kat.

Happy indians

Betreed de wereld van plezier en avontuur met Gigwi Happy Indians. Van de Catwand tot de Refillable catnip, deze lijn is speciaal ontworpen om het jachtinstinct en de nieuwsgierigheid van je kat te prikkelen. Laat je kat genieten van interactieve speelmomenten en urenlang vermaak.

Melody chaser

Laat je kat genieten van speeltijd met geluid! De Gigwi Melody Chaser-collectie bevat knuffels die levensechte geluiden maken bij de geringste beweging. Je kat zal niet kunnen weerstaan aan de verleiding om deze speeltjes te onderzoeken en ermee te spelen.

Refillable Catnip

Voor katten die dol zijn op kattenkruid, biedt de Gigwi Refillable Catnip-collectie knuffels met vervangbare kattenkruidzakjes. Laat je kat genieten van langdurig speelplezier en stimuleer haar natuurlijke nieuwsgierigheid.

Johnny stick

Voor katten die houden van knabbelen en spelen met pluimpjes, is de Johnny Stick de ideale keuze. Deze knabbelspeeltjes zijn voorzien van pluimpjes die de aandacht van je kat zullen trekken en haar actief zullen houden.

Catch & Scratch

Combineer speelplezier met krabben met onze Gigwi Catch & Scratch-collectie. Deze speeltjes bieden gedeeltes om aan te krabben en zijn ideaal voor katten die graag hun klauwen scherp houden terwijl ze spelen.

Shining Friendz

Betover je kat met de Gigwi Shining Friendz-collectie. Deze schattige dierenknuffels flikkeren in verschillende kleuren en worden geactiveerd door de geringste beweging. Je kat zal gefascineerd zijn door deze lichtgevende vriendjes.

Nieuwe shop!

Goed nieuws! Ons winkelgedeelte is verhuisd naar een nieuw domein: petsolutions-shop.be. Geniet van dezelfde geweldige producten en service op onze nieuwe locatie!