Polly

Polly verwelkomt je huisdier in een wereld van levendige rust en comfort. Van sofa’s tot kussens en ovale kussens, elke creatie straalt vrolijkheid uit met een explosie van kleuren.

Travel

De Travel-lijn tilt reizen naar een nieuw niveau met plooibare kennels in leuke en opvallende kleuren. Jouw huisdier kan reizen met stijl en comfort, terwijl de kleuren vreugde en opwinding uitstralen.

Comfort Tube Nylon

De Nylon-lijn omvat een scala aan levendige accessoires die jouw huisdier verrijken. Van halsbanden tot tuigjes, harnassen, dressuurlijnen en speurlijnen – elk item schittert in kleur en functionaliteit.

Ibiza

Ibiza ademt het stralende zomergevoel in de vorm van kleurrijke hals- en leibandsets. Laat je huisdier schitteren met een vleugje vakantiegevoel, waar de kleuren van de zomer samenkomen.

Bon Appetit

De Bon Appétit-producten brengen stijlvol eten en drinken naar jouw huisdier. De INOX kommen met antislip bodem zorgen voor een comfortabele en elegante eetervaring, terwijl de kleuren blijven stralen.

Kalanga

Kalanga biedt kleurrijke touwspeeltjes voor eindeloos speelplezier.

Latex Toys

De Latex-producten voegen een vrolijke noot toe aan het speelplezier van je huisdier. Met kleurrijke vormen en figuren zullen deze speeltjes hun zintuigen prikkelen en ze de hele dag bezig houden.

Borabora

Borabora brengt kleurrijke vreugde naar het water met drijvende touwspeeltjes die voor eindeloos plezier zorgen.

Rubber Toys

Rubber biedt kauwplezier met leuke texturen en de optie om traktaties in de speeltjes te stoppen. Verdubbel het speelplezier terwijl je hond zijn zintuigen stimuleert.

Nieuwe shop!

Goed nieuws! Ons winkelgedeelte is verhuisd naar een nieuw domein: petsolutions-shop.be. Geniet van dezelfde geweldige producten en service op onze nieuwe locatie!