Classic

Classic belichaamt duurzaamheid en comfort in al zijn facetten. Elk product in deze lijn is doordrenkt met gerecycleerde materialen en ontworpen om jouw huisdier een ervaring van ongeëvenaard comfort te bieden. Van rustplaatsen tot draagbare oplossingen, de Classic-lijn zorgt ervoor dat jouw huisdier zich omgeven voelt door de zorgzaamheid van de natuur.

Mumbai

Comfortabele hondenbedden waarvan de stoffenoverschotten gebruikt wordem on speeltjes en dergelijke mee te maken.

Patna

Patna is een eerbetoon aan warmte, comfort en duurzaamheid. Elk deken in deze reeks is gemaakt van gerecycleerde wol, waardoor het niet alleen een gezellige en knusse rustplaats biedt voor jouw huisdier, maar ook bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke bronnen.
5415251056648

Whirly Woods

Whirly Woods brengt duurzaam speelplezier naar een hoger niveau. Elk speeltje is niet alleen gevormd als schattige dieren, maar is ook gemaakt van gerecycleerde wol en stofresten, waardoor het een perfect voorbeeld is van hoe duurzaamheid en plezier hand in hand kunnen gaan. Deze speeltjes brengen niet alleen vreugde aan jouw huisdier, maar dragen ook bij aan het behoud van onze natuur.
5415251055153

Forest Fluff

Forest Fluff neemt jouw huisdier mee op een duurzaam speelavontuur. Elk speeltje in deze reeks is gemaakt van gerecycleerde wol, waardoor het niet alleen een bron van vermaak is voor jouw huisdier, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Deze speeltjes belichamen de harmonie tussen plezier en duurzaamheid.
5415251055337

Barnyard

Barnyard brengt boerderijavonturen naar het speelplezier van jouw huisdier op een duurzame manier. Elk speeltje in deze reeks is gemaakt van gerecycleerde wol en belichaamt de vorm van vriendelijke boerderijdieren. Hierdoor wordt niet alleen speelplezier geboden, maar wordt ook bijgedragen aan het behoud van natuurlijke bronnen en het verminderen van afval.
5415251042986

Under the sea

Under The Sea brengt de betoverende wereld van de zee naar het speelplezier van jouw huisdier. Elk speeltje in deze reeks is gevormd als verschillende zeedieren en is speciaal ontworpen om te drijven, waardoor jouw huisdier kan genieten van zowel binnen- als buitenspeelplezier. Deze speeltjes belichamen avontuur en duurzaamheid, terwijl ze een connectie leggen tussen jouw huisdier en de oceaan.