Seek ‘n treat

Binnen de Timeless-collectie brengt Seek ’n Treat verrijkende snuffelavonturen naar je hond met de creatieve snuffelmatjes. Deze matjes nodigen je trouwe metgezel uit om op een leuke en stimulerende manier naar snacks te zoeken. Laat je hond zijn natuurlijke speurinstinct gebruiken terwijl hij door de matjes graaft, op zoek naar heerlijke beloningen.

Riga

Riga biedt klassiek comfort voor je hond met sofa’s, dogbeds en benchkussens. Elk stuk is doordrenkt met tijdloze stijl en biedt een knusse plek voor je trouwe metgezel.

Manchester

Manchester staat voor luxe rustplaatsen met benchmatten, boxbedden, sofa’s en dogbeds. Jouw huisdier zal zich in z’n sas voelen door de hoogwaardige materialen en comfort.

Classy

Classy belichaamt elegantie en gemak met dogbeds, hondenbedden, sofa’s, benchkussens, draagtassen en huisdiertrappen. Elk product biedt zowel stijl als functionaliteit voor een tijdloze look. Maar wat deze lijn echt opmerkelijk maakt, is het gebruik van afwasbaar kunstleder. Geniet van de uitstraling van echt leer zonder de zorgen over vlekken of onderhoud. Met afwasbaar kunstleder kun je gemakkelijk vlekken afvegen en het oppervlak schoon houden.

Brooklyn

Brooklyn biedt urban comfort met stijlvolle benchkussens. Geef je huisdier een eigentijdse rustplaats die past bij de moderne levensstijl

Monsoon

Monsoon staat voor ultiem comfort met zeer zachte en warme dekens. Jouw huisdier zal zich omringd voelen door tederheid en comfort, terwijl deze dekens een onmisbaar accessoire worden voor gezellige momenten.

Montreal

Montreal belichaamt de perfecte combinatie van luxe en gebruiksgemak. Geef je huisdier een rustplaats die net zo mooi als functioneel is, terwijl je geniet van de vrijheid om gemakkelijk voor het onderhoud te zorgen. Geniet samen van de knusse momenten in de wereld van Montreal.

Bon Appetit

Ontdek de verfijnde wereld van Timeless Bon Appetit, waar voedselveilige bamboeproducten een unieke eetervaring voor jouw huisdier creëren. Binnen de Timeless Bon Appetit-lijn vind je een assortiment aan bamboe voeder- en drinkproducten die niet alleen stijlvol zijn, maar ook voedselveiligheid en verrijking bieden.

Hampton

Hampton biedt honden de luxe van orthopedisch comfort, gecombineerd met innovatieve technologie die schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Laat je huisdier genieten van een plek van ontspanning en geborgenheid in een wereld van kwaliteit en gemak.

Greased leather

Stap binnen in de wereld van Greased Leather, waar robuuste lederen accessoires samenkomen met het gemak van tracking. Binnen de Greased Leather-lijn van Jack and Vanilla vind je een scala aan hoogwaardige accessoires die niet alleen duurzaamheid en kwaliteit bieden, maar ook de mogelijkheid om je hond snel en eenvoudig te volgen met Apple Airtags.

Velveties

Betreed de betoverende wereld van Velveties, waar speeltjes vol geluid en vreugde samenkomen met de magie van schattige dieren. Binnen de Velveties-lijn van Jack and Vanilla ontdek je een scala aan speeltjes die niet alleen speelse geluiden bevatten, maar ook de vorm aannemen van levendige dieren, waardoor je huisdier wordt uitgenodigd om hun natuurlijke instincten te verkennen.

All Nature

All Nature biedt honden de authentieke ervaring van het kauwen op natuurlijke geweien, hoorns en houtsnacks. Geef je huisdier een gezonde en bevredigende manier om aan hun instincten te voldoen terwijl ze genieten van de voordelen van de natuur. Laat ze genieten van de rijkdom van All Nature en ervaar een wereld van natuurlijk welzijn.

Bon Appetit

Ontdek de verfijnde wereld van Timeless Bon Appetit, waar voedselveilige bamboeproducten een unieke eetervaring voor jouw huisdier creëren. Binnen de Timeless Bon Appetit-lijn vind je een assortiment aan bamboe voeder- en drinkproducten die niet alleen stijlvol zijn, maar ook voedselveiligheid en verrijking bieden.

Benton

Met Benton, komen knusheid en comfort samen in de vorm van zachte fleece benchkussens met een handige antislip bodem. De Benton-lijn van Jack and Vanilla biedt jouw huisdier een plek van pure ontspanning en warmte.