Stijlvolle, kwalitatieve producten met een uniek en eigen design, en dat allemaal tegen eerlijke prijzen. We begrijpen dat het welzijn van jouw huisdier net zo belangrijk is als jouw eigen comfort, en daarom streven we ernaar om beide te vervullen.

Jouw hond of kat is niet zomaar een huisdier; ze maken deel uit van jouw gezin. Alles wat jouw huisdier nodig heeft, maakt ook deel uit van jouw thuis. Daarom biedt Jack and Vanilla stijlvolle producten die naadloos in jouw interieur passen. We gaan zelfs nog verder – onze producten voegen een vleugje elegantie toe aan de uitstraling van jouw huis.

Sport

Bij Jack and Vanilla Sport begrijpen we dat de energie van je viervoeter eindeloos is. Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat is ontworpen om gelijke tred te houden met hun enthousiasme en ervoor te zorgen dat ze ten volle van elk avontuur genieten. Verken onze veelzijdige Sport collectie en ontdek de ideale items voor de avonturen van je hond.

5th Avenue

Is ‘less is more’ niet jouw motto? Bij ons zeker niet! In de 5th Avenue-collectie van Jack and Vanilla draait het allemaal om ‘more is more’! Jouw huisdier mag schitteren als nooit tevoren. Als jij wilt opvallen, dan ben je hier aan het juiste adres. Elegantie ontmoet stoerheid in een collectie die net zo uniek is als jij en je huisdier. Dat is de essentie van 5th Avenue.

Revive

De Revive-collectie van Jack and Vanilla omarmt duurzaamheid en comfort op een unieke manier. Elk product in deze collectie is gemaakt van gerecyclede polyester, afkomstig van een Europese stoffenfabrikant en verwerkt door een Europese meubelfabrikant. Dit resulteert in hoogwaardige producten die niet alleen vriendelijk zijn voor het milieu, maar ook ultiem comfort bieden aan jouw huisdier.

House of Colors

Met House of Colors creëer je een wereld waar jouw huisdier levendige rust en vrolijkheid vindt. Onze productlijnen zijn doordrenkt met een explosie van kleuren en bieden ultiem comfort en plezier.

Timeless

Binnen de Timeless-collectie van Jack and Vanilla vind je een scala aan tijdloze producten die stijl en comfort combineren voor jouw trouwe metgezel.

Home Sweet Home

Laat jouw huisdier genieten van een oase van rust en comfort met onze Home Sweet Home Collectie. Van knusse dekens tot zachte kussens, van verfijnde pet bags tot praktische baskets – elke lijn is doordrenkt met liefde voor design en welzijn.

Home Sweet Home

Laat jouw huisdier genieten van een oase van rust en comfort met onze Home Sweet Home Collectie. Van knusse dekens tot zachte kussens, van verfijnde pet bags tot praktische baskets – elke lijn is doordrenkt met liefde voor design en welzijn.

4 seasons

Welkom bij de 4 Seasons Collectie, waar het hele jaar door elegantie en comfort worden geboden aan jouw geliefde huisdier. Deze collectie omvat drie unieke lijnen – Alicante, Vienna en Valencia – die zich over vier seizoenen verspreiden en de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit bieden.