Valentijn met viervoeters

In een wereld vol liefde en genegenheid zijn onze trouwe viervoeters ongetwijfeld onze grootste bron van onvoorwaardelijke genegenheid en vreugde. Of je nu single bent, een romantische partner hebt of gewoon dol bent op je trouwe hond, Valentijnsdag biedt een geweldige gelegenheid om de liefde te vieren die we delen met onze geliefde huisdieren. Laten we samen ontdekken hoe we deze speciale dag kunnen vullen met avontuur en liefde, zowel voor ons als voor onze harige vrienden. Hier zijn 4 hartverwarmende ideeën om Valentijnsdag te vieren met je geliefde hond.

1. Een lange wandeling in de natuur

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om quality time door te brengen met je harige vriend. Maak ze klaar voor hun tocht en neem ze mee voor een lange wandeling in de natuur, ver weg van de dagelijkse drukte. Geniet samen van de rust, de frisse lucht en de prachtige omgeving. Laat je hond snuffelen, rennen en spelen – het is een geweldige manier om jullie band te versterken.

2. Maak zelfgemaakte hondenkoekjes

Niets zegt ‘ik hou van je’ zoals zelfgemaakte lekkernijen. Bak wat heerlijke hondenkoekjes voor je trouwe metgezel. Er zijn talloze recepten online te vinden, of vertrek van ons assortiment aan hondensnacks. Je hond zal dol zijn op de extra aandacht en smullen van de lekkernijen die speciaal voor hen zijn gemaakt. 

3. Een knusse filmavond

Creëer een knusse hoek in huis met zachte kussens en dekens, en nodig je harige vriend uit voor een filmavond. Kies een hondenfilm of een ontspannende film waar jullie beiden van kunnen genieten. Laat je hond lekker tegen je aan kruipen terwijl jullie samen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap.

4. Doe een leuke fotoshoot

Maak van Valentijnsdag een gedenkwaardig moment door een fotoshoot te organiseren met je harige vriend. Trek jullie beste outfits aan, zoek een schilderachtige locatie en laat een vriend of familielid jullie vastleggen terwijl jullie samen lachen, spelen en knuffelen.

Deze foto’s zullen niet alleen prachtige herinneringen zijn, maar ook een blijvende viering van jullie speciale band.

Ontdek elke dag nieuwe producten!

Je kan nu het hele Petsolutions gamma bekijken en onmiddelijk bestellen voor je winkel in onze gloednieuwe webshop. Ontdek het nu!

Events

Kom onze stand bezoeken op een van de volgende evenementen en maak kennis met ons ruime assortiment aan honden- en kattenaccessoires & snacks.

Anido

25/02 – 26/02

Bezoek onze stand op Anido (401) op 25 en 26 februari 2024 en ontdek de laatste producten in ons gamma

In de kijker

We zetten elke maand enkele honden-en kattenrassen in de spotlights. Zo weet je beter welke producten bij hen passen. 

Golden Retriever

De enthousiaste levensgenieter

De Golden Retriever, met zijn gouden vacht en stralende glimlach, is een hond die bekend staat om zijn vrolijke en vriendelijke karakter. Deze gracieuze viervoeter is een favoriet onder veel hondenliefhebbers vanwege zijn liefdevolle aard en zijn vermogen om vreugde te brengen in elk huishouden.

Kenmerken

Vriendelijk en speels: Golden Retrievers zijn van nature vriendelijk en liefdevol jegens mensen en andere dieren. Ze genieten van spelen, rennen en interactie met hun gezin, waardoor ze de perfecte metgezellen zijn voor actieve huishoudens.

Betrouwbaar en gehoorzaam: Deze honden zijn zeer intelligent en gemakkelijk te trainen. Ze gedijen goed op positieve bekrachtiging en zijn vaak bereid om te behagen, waardoor ze uitstekende gezinshonden zijn.

Energiek en avontuurlijk: Golden Retrievers hebben een natuurlijke affiniteit voor buitenactiviteiten en avonturen. Of het nu gaat om lange wandelingen in het park of spelen in de achtertuin, deze honden zijn altijd klaar voor actie en opwinding.

Geduldig en tolerant: Golden Retrievers hebben een zachte en geduldige aard, wat hen uitstekende metgezellen maakt, vooral voor gezinnen met kinderen. Ze zijn vaak tolerant ten opzichte van speels gedrag en genieten van de aandacht die ze krijgen.

Of het nu gaat om lange wandelingen in de natuur, knuffels op de bank of gewoon samen genieten van elkaars gezelschap, een Golden Retriever zal altijd klaar staan om liefde en vreugde te delen met zijn gezin.

Ragdoll

De speelse charmeur

De Ragdoll-kat, met zijn betoverende blauwe ogen en zijdezachte vacht, is een kat die gemakkelijk de harten van velen verovert. Deze gracieuze kat staat bekend om zijn ontspannen houding en zijn vermogen om een sterke band te vormen met zijn menselijke metgezellen.

Kenmerken

Zachtmoedig en aanhankelijk: Ragdolls staan ​​bekend om hun zachte en rustige temperament. Ze genieten van knuffelen en zijn vaak te vinden op de schoot van hun eigenaar, genietend van de genegenheid en warmte die ze ontvangen.

Sociaal en vriendelijk: Deze vriendelijke katten gedijen in menselijk gezelschap en staan ​​bekend om hun vriendelijke aard. Ze zijn vaak tolerant ten opzichte van kinderen en andere huisdieren, waardoor ze ideale metgezellen zijn voor gezinnen.

Groot en sierlijk: Ragdolls zijn bekend om hun imposante gestalte en elegante verschijning. Met hun lange pluizige vacht en grote blauwe ogen stralen ze een aura van charme en gratie uit.

Gemakkelijk in de omgang: Deze katten zijn over het algemeen gemakkelijk in de omgang en passen zich goed aan verschillende leefomstandigheden aan. Ze zijn niet veeleisend en zijn tevreden met een rustig huishouden waar ze kunnen genieten van liefdevolle aandacht.

Ragdoll-katten zijn de perfecte metgezellen voor mensen die op zoek zijn naar een liefdevolle en relaxte kat die een bron van vreugde en gezelschap zal zijn in hun leven. Hun zachtaardige aard en charmante persoonlijkheid maken hen geliefd bij kattenliefhebbers overal ter wereld.

Een spinnende kat is een tevreden kat

Het spinnen van een kat is als een magisch symfonie van tevredenheid en geluk. Het is een unieke manier waarop katten hun emoties uiten en communiceren met hun menselijke metgezellen. Maar wat is het precies?

Denk aan het spinnen als het geluid van tevredenheid en ontspanning dat rechtstreeks uit het hart van de kat komt. Het is als een eigen ‘welkom thuis’ of een ‘ik hou van je’ boodschap. Terwijl een kat spint, trillen de spieren in zijn keel en borstkas, waardoor het karakteristieke geluid ontstaat dat zo geruststellend is voor zowel de kat als de mens.

Jij bent de beste vriend van je hond

Honden hechten zich sterk aan mensen vanwege de diepe emotionele band die ze ontwikkelen. Dit komt voort uit hun natuurlijke neiging om in roedels te leven, waarbij ze zich hechten aan hun groepsleden voor bescherming, sociale interactie en emotionele steun. Wanneer een hond een sterke band met een persoon vormt, ziet hij die persoon als een bron van veiligheid, comfort en plezier.

Deze hechtingsband wordt versterkt door dagelijkse interacties, zoals spelen, knuffelen, samen wandelen en samen tijd doorbrengen. Deze activiteiten activeren het beloningssysteem in de hersenen van de hond, waardoor ze positieve associaties vormen met de persoon en hun aanwezigheid.

Heb je vragen of interesse in één van onze merken? We helpen je graag verder.

Contacteer ons:

[email protected]

+32 3 480 29 93

Nieuwe shop!

Goed nieuws! Ons winkelgedeelte is verhuisd naar een nieuw domein: petsolutions-shop.be. Geniet van dezelfde geweldige producten en service op onze nieuwe locatie!