Omheiningssystemen

Creëer een veilige ruimte voor je huisdieren om te spelen en te verkennen met onze geavanceerde omheiningssystemen. Onze ondergrondse en draadloze omheiningssystemen bieden de perfecte balans tussen vrijheid en controle. Met instelbare stimulansniveaus en geluidssignalen, kun je je hond binnen de gewenste grenzen houden terwijl ze veilig kunnen genieten van hun buitenomgeving.

Training systemen

Bereik gehoorzaamheid en verbeter het gedrag van je huisdieren met onze effectieve trainingssystemen. Of je nu je hond wilt leren om op commando te reageren of ongewenst gedrag wilt corrigeren, onze afstandsbedieningsgestuurde trainers bieden verschillende stimulatieopties, geluidssignalen en vibraties om de training op maat aan te passen aan de behoeften van je huisdier.

Blafbeheersing

Creëer een rustige omgeving voor jezelf en je buren met onze blafbeheersingssystemen. Met slimme technologieën die herkennen wanneer je huisdier blaft, bieden onze systemen doeltreffende stimulatie om overmatig geblaf te verminderen. Onze systemen passen zich aan aan het gedrag van je huisdier en zorgen voor een positieve trainingservaring.

Luiken voor hond en kat

Geef je huisdieren de vrijheid om binnen en buiten te gaan met onze handige luiken voor honden en katten. Ontworpen om naadloos in deuren en muren te passen, bieden onze luiken een gemakkelijke toegang tot buitenruimtes. Of het nu gaat om een eenvoudig kattenluik of een luik met microchip-identificatie, jouw huisdieren kunnen genieten van hun onafhankelijkheid.