Bij onze seizoensgebonden solden draait alles om het vinden van de beste deals voor de producten die perfect passen bij het weer en de behoeften van het seizoen. Of je nu op zoek bent naar verkoeling voor je huisdier in de zomer, warmte in de winter, of iets daartussenin, we hebben een scala aan producten die je helpen om het meeste uit elk seizoen te halen met je huisdier.

Zomer

Leuke aanbiedingen op een breed scala aan producten die je helpen om de hitte te verslaan. Van verfrissende koelmatten voor je huisdieren tot waterfonteintjes, we hebben alles wat je nodig hebt om hen koel en comfortabel te houden, zelfs tijdens de heetste dagen.

Herfst

Speciale aanbiedingen op producten die je huisdier warm en knus houden. Ontdek onze collectie van zachte dekens, warme truien en knusse slaapplekken om ervoor te zorgen dat je huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens koelere dagen. Vergeet niet om onze selectie van waterdichte jassen voor huisdieren te bekijken om ze droog en comfortabel te houden tijdens herfstregens.

Winter

Geweldige deals op producten die je huisdier beschermen tegen de kou. Van geïsoleerde jassen en thermische bedden tot warme truien, we hebben alles wat je nodig hebt om je huisdier warm en gelukkig te houden, zelfs als het vriest.

Lente

Speciale aanbiedingen op producten die ervoor zorgen dat jij en je huisdier van het buitenleven kunnen genieten. Ontdek onze selectie van duurzame harnassen, stijlvolle lichte jassen en interactief speelgoed om samen te spelen in het frisse voorjaarsweer. Vergeet niet om onze collectie van biologisch afbreekbare poepzakjes en milieuvriendelijke verzorgingsproducten te bekijken om te zorgen voor een gelukkig en gezond huisdier en een schone omgeving.