Bereid je wandeling voor

Een wandeling met je hond is een van de meest verrijkende activiteiten die je samen kunt ondernemen. Het is niet alleen een kans voor je hond om te bewegen en nieuwe geuren te ontdekken, maar het is ook een moment voor jou om te ontspannen en de band met je trouwe viervoeter te versterken.

Om ervoor te zorgen dat elke wandeling soepel en veilig verloopt, zijn hier 5 essentiële accessoires die je niet mag vergeten.

 

1. Zichtbaarheid na zonsondergang

Als de avond valt, kan de zichtbaarheid snel afnemen. Een reflecterende halsband, zoals de Luminous Dots Collar, is cruciaal om ervoor te zorgen dat je hond zichtbaar is voor anderen, vooral in gebieden met weinig licht of langs de weg. Deze halsbanden zijn ontworpen met reflecterende stippen die oplichten in het donker, waardoor je hond niet alleen veilig is, maar er ook stijlvol uitziet.

2. Water voor je wandelmaatje

Net als mensen, hebben honden water nodig om gehydrateerd te blijven, vooral tijdens langere wandelingen op warme dagen. De Outdoor Drinkfles met Bakje is een handige oplossing die ervoor zorgt dat je altijd een waterbron bij je hebt. Deze flessen zijn gemakkelijk te dragen en stellen je hond in staat om onderweg te drinken zonder gedoe.

3. Schoon en verantwoordelijk

Hygiëne is essentieel tijdens het wandelen. De Mr. Poop Collectie biedt een reeks producten, van poepzakjes tot trainingsdoeken, die helpen om alles schoon en hygiënisch te houden. Het is belangrijk om verantwoordelijk te zijn en de uitwerpselen van je hond op te ruimen, zodat de wandelpaden aangenaam blijven voor iedereen.

4. Veiligheid eerst

Als je jouw hond even uit het oog verliest, kan je zeer ongerust worden. Met de Airtag Tracker kun je je hond volgen binnen een bereik van 150 meter, zodat je altijd weet waar je beste vriend zich bevindt. Deze trackers zijn een eenvoudige manier om gemoedsrust te hebben tijdens je wandelingen.

5. Lekkers voor goed gedrag

Training en beloningen gaan hand in hand. Het meenemen van lekkere snacks is een geweldige manier om je hond te belonen voor goed gedrag of gewoon als traktatie. Het versterkt positief gedrag en maakt de wandelingen leuker voor je hond.

NIEUW: Wellness® snacks

Wellness Whimzees en Core bieden een combinatie van natuurlijke tandverzorgingssnacks en eiwitrijke voeding om de algehele gezondheid van huisdieren te ondersteunen. Whimzees vermindert tandplak en tandsteen, terwijl Core voedzame ingrediënten levert voor een gezond lichaam en een actief leven.

Binnenkort verkrijgbaar op onze webshop. Momenteel kan je enkel bestellen door contact op te nemen met een vertegenwoordiger!

Events

Kom onze stand bezoeken op een van de volgende evenementen en maak kennis met ons ruime assortiment aan honden- en kattenaccessoires & snacks.

Nürnberg, Germany

7/05 – 10/05

Bezoek onze stand op Interzoo (Booth 3-347) van 7 tot en met 10 mei en ontdek de nieuwste producten in ons gamma.

In de kijker

We zetten elke maand enkele honden-en kattenrassen in de spotlights. Zo weet je beter welke producten bij hen passen. 

Franse Bulldog

De charmante speelvogel

De Franse Bulldog, met zijn kenmerkende ‘vleermuisoren’ en compacte, gespierde lichaam, is een ras dat bekend staat om zijn levendige en aanhankelijke karakter. Deze kleine hondjes winnen de harten van velen met hun speelse en loyale aard, waardoor ze een geliefde keuze zijn voor gezinnen en alleenstaanden.

Kenmerken

Aanhankelijk en Gezellig: Franse Bulldogs zijn extreem liefdevol en gedijen op menselijke interactie. Ze zijn het gelukkigst wanneer ze tijd doorbrengen met hun familie en zijn bekend om hun vermogen om sterke banden te smeden met hun eigenaren1.

Speels en Vriendelijk: Met een natuurlijke neiging tot clowneske capriolen, zijn Franse Bulldogs altijd klaar voor een spelletje. Hun vriendelijke houding maakt ze geweldige metgezellen voor kinderen en volwassenen1.

Intelligent en Trainbaar: Franse Bulldogs zijn slim en kunnen goed getraind worden met de juiste aanpak. Ze reageren goed op consistente, positieve trainingssessies1.

Loyaal en Charmant: Deze honden zijn loyaal aan hun gezin en hebben een charmante persoonlijkheid die iedereen kan bekoren. Hun relaxte houding maakt ze tot een perfecte metgezel voor ontspannen huishoudens1.

Of je nu geniet van een rustige avond thuis of een korte wandeling maakt, de Franse Bulldog is altijd klaar om je dag op te fleuren met zijn vrolijke karakter en onweerstaanbare charme.

Siamees

Elegant met karakter

De Siamees, met zijn slanke, elegante lijnen en opvallende blauwe ogen, is een kat die bekend staat om zijn sociale en vocale persoonlijkheid. Deze katten zijn populair bij mensen die op zoek zijn naar een gezelschapsdier dat graag communiceert en interactie heeft met zijn eigenaren.

Kenmerken

Sociaal en Vriendelijk: Siamezen zijn uiterst sociaal en vormen sterke banden met hun mensen. Ze volgen hun eigenaren graag en zoeken voortdurend aandacht, wat hen tot uitstekende gezelschapsdieren maakt1.

Vocaal en Expressief: Deze katten staan bekend om hun luide, diepe stemmen en zijn niet verlegen om een ‘gesprek’ te voeren. Ze laten duidelijk weten wanneer ze aandacht nodig hebben of als ze zich genegeerd voelen1.

Intelligent en Speels: Siamezen zijn zeer intelligent en kunnen worden getraind om aan een lijn te lopen of trucjes te doen. Hun speelse aard maakt ze tot een vermakelijke toevoeging aan elk huishouden1.

Elegant en Atletisch: Met hun lange, gespierde lichaam zijn Siamezen atletisch en genieten ze van springen en klimmen. Ze zijn ook bekend om hun liefde voor hoogtes.

Aanhankelijk en Loyaal: Ondanks hun onafhankelijke trekjes, zijn Siamezen zeer aanhankelijk en genieten ze van knuffelen en tijd doorbrengen op schoot. Ze zijn loyaal aan hun familie en zullen vaak een favoriete persoon kiezen om een speciale band mee te vormen1.

Met hun opvallende uiterlijk en charmante persoonlijkheid, is de Siamees een kat die zowel schoonheid als gezelschap biedt.

Een gezonde huid met regelmatig borstelen

Het is een vaak over het hoofd gezien aspect van huisdierverzorging, maar wist je dat regelmatig borstelen essentieel is voor de gezondheid van je hond? Niet alleen zorgt het voor een glanzende en gezonde vacht, maar het helpt ook om huidproblemen te voorkomen. Door je harige vriend te borstelen, verwijder je losse haren en vuil, stimuleer je de bloedcirculatie en help je natuurlijke oliën te verspreiden die de huid en vacht in topconditie houden.

Borstelen is ook een moment van rust en binding met je hond. Het biedt een kans voor een rustige interactie en kan helpen bij het versterken van de band tussen jou en je huisdier. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om de huid van je hond te controleren op bultjes, parasieten of andere onregelmatigheden.

Honden zijn even slim als 2-jarigen

Deze verbazingwekkende intelligentie is een van de vele redenen waarom de band tussen kinderen en hun trouwe viervoetige vrienden zo speciaal is. Honden en kinderen ontwikkelen vaak een diepe connectie die gebaseerd is op wederzijds begrip, speelsheid en onvoorwaardelijke liefde.

Honden hebben het vermogen om commando’s te leren, emoties te herkennen en zelfs te reageren op sociale aanwijzingen, wat hen ongelooflijk goede gezelschapsdieren maakt. Ze zijn niet alleen speelkameraadjes voor kinderen, maar ook beschermers, luisteraars en leermeesters die helpen bij de ontwikkeling van verantwoordelijkheid, empathie en zorgzaamheid.

Heb je vragen of interesse in één van onze merken? We helpen je graag verder.

Contacteer ons:

[email protected]

+32 3 480 29 93

Nieuwe shop!

Goed nieuws! Ons winkelgedeelte is verhuisd naar een nieuw domein: petsolutions-shop.be. Geniet van dezelfde geweldige producten en service op onze nieuwe locatie!